Wat Is Het Proces Om Oude Verhalen Op Instagram Te Zien?

Wil je het proces weten om oude verhalen op Instagram te zien? Dan wordt je in deze blog zeker meteen wegwijs gemaakt met de meest geschikte stappen. En als je ook andere Instagram-vragen hebt, kun je het nummer van de Instagram-klantenservice bellen. Dan zal het in aanmerking komende team zo snel mogelijk helpen met de benodigde oplossingen.

De volgende stappen zijn om de oude verhalen op je Instagram-account te zien:

  • Allereerst moet je op je ‘Profiel’-pictogram gaan tikken.
  • En dan moet je op het pictogram ‘Menu’ tikken (de drie lijnen).
  • Daarna zou je op de optie ‘Archief’ moeten tikken.
  • En als je nu je verhalen niet meteen ziet, moet je bovenaan op de knop ‘Berichtenarchief’ tikken, en dan moet je ook op de knop ‘Verhalenarchief’ tikken, tik nu gewoon om het te bekijken.
  • Maar als je je Instagram-verhaal als hoogtepunt wilt toevoegen, moet je op ‘Hoogtepunt’ tikken en een korte beschrijving invoeren en vervolgens op de knop ‘Toevoegen’ tikken.

OPMERKING: je moet weten dat ‘Hoogtepunten’ zijn als gewone berichten die bovenaan je Instagram-profielpagina vastgezet blijven.

  • Vervolgens, als je het verhaal in je ‘Feed’ wilt delen, moet je op de opties ‘Meer > Delen als bericht’ tikken. Je hebt ook de mogelijkheid om het verhaal op te slaan, te verwijderen of naar een vriend te sturen.
  • Als alternatief, als u meerdere gearchiveerde verhalen als hoogtepunten aan uw profiel wilt toevoegen, moet u naar uw profiel gaan en op het plusteken ‘Nieuw +’ tikken onder het gedeelte ‘Mensen ontdekken’. U moet nu de verhalen kiezen die u wilt markeren en de knop ‘Volgende’ selecteren. Hierna hoeft u alleen maar een beschrijving in te voeren en vervolgens op de knop ‘Gereed’ te tikken.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de genoemde procedure, moet u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Instagram bellen servicenummer. De technici zorgen er dan voor dat u onmiddellijk de beste oplossingen krijgt.