Toevoegen En Schakelen Tussen Je Meerdere Instagram Accounts?

Probeer je meerdere Instagram-accounts toe te voegen en te wisselen tussen je Instagram-accounts, maar krijg je niet hetzelfde gedaan? Welnu, dan bent u eindelijk op de perfecte plek aangekomen en wordt u dienovereenkomstig begeleid met de beste oplossingen. Als je echter hulp nodig hebt bij andere gerelateerde vragen, hoef je je geen zorgen te maken, want je hoeft alleen maar zonder enige aarzeling het Instagram-klantenservice nummer in te voeren. Waarna de meest geschikte en toegewijde experts u zo snel mogelijk topoplossingen zullen bieden. En u kunt er zeker van zijn dat u geen spijt zult krijgen van uw beslissing om hier te komen, want het team zal u niet teleurstellen.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om meerdere Instagram-accounts toe te voegen met behulp van de Instagram-app voor Android en iPhone:

  • Ten eerste moet je op het profielpictogram onderaan tikken of je kunt naar je profielfoto gaan om naar het profiel te gaan.
  • Tik vervolgens op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek en tik ook op het tandwielpictogram Instellingen.
  • U moet nu naar beneden scrollen en op de knop ‘Account toevoegen’ tikken.
  • Vervolgens moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren van het account dat u wilt toevoegen.
  • Ten slotte moet je op de knop ‘Inloggen’ tikken.

De volgende stappen zijn om te schakelen tussen je Instagram-accounts; u kunt op elk gewenst moment tussen uw accounts schakelen zonder uit- en weer in te loggen.

  • U moet beginnen door op het profielpictogram onder aan uw profielfoto te tikken om naar uw profiel te gaan.
  • Daarna moet je op je gebruikersnaam tikken die bovenaan het scherm staat.
  • En nu moet je op het account tikken waarnaar je wilt overschakelen.

Houd er ook rekening mee dat u maximaal 5 accounts kunt toevoegen.

Als je klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande procedure, zou je helemaal goed moeten zijn om met het nodige te beginnen. En als u problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks Contact Instagram Telefoonnummer. Dan helpen de technici u verder met passende oplossingen.