Stappen Om Het Wachtwoord Van Een Instagram Opnieuw In Te Stellen

Bent u op zoek naar enkele nauwkeurige stappen om het wachtwoord van uw Instagram-account opnieuw in te stellen? Als dat zo is, dan zou je heel blij moeten zijn dat je precies op de plek bent gekomen waar je zou moeten zijn. En als je ook andere Instagram-gerelateerde vragen hebt, kun je direct het Instagram Customer Care-nummer bellen. De hoogopgeleide experts helpen u dan direct met de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om het wachtwoord van uw Instagram-account nauwkeurig opnieuw in te stellen:


 Beginnend op de voorpagina zou je een optie moeten zien om ‘Aanmelden’ te zien en onderaan is de optie om in te loggen, je hoeft alleen maar de knop ‘Aanmelden’ te selecteren.

 Hierna moet u de knop ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren.

 En dan zou u de mogelijkheid moeten hebben om uw e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam in te voeren om aan de slag te gaan. U moet doorgaan en wat u maar wilt invoeren in het daarvoor bestemde lege veld en vervolgens de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ selecteren.

 Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd, laat een pop-up u weten dat u het e-mailadres of telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld, moet controleren op een link, zodat u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

 Vervolgens moet u navigeren naar waar uw link is, en wanneer u deze ontvangt, hoeft u deze alleen maar te openen.

 En nu moet je in het veld ‘Nieuw wachtwoord’ een nieuw wachtwoord invoeren, en dan zal Instagram je vragen om het nieuwe wachtwoord te bevestigen in het veld ‘Nieuwe wachtwoordbevestiging’. Waarna je gewoon de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ hoeft te selecteren.

 Je zou nu een sms moeten ontvangen, van toepassing samen met de reset-code die door Instagram is verzonden. Je moet doorgaan en de code invoeren in het vak ‘Beveiligingscode’.

 Ten slotte, als de code die u hebt ingevoerd correct is, is uw wachtwoordwijziging geslaagd en moet u worden doorgestuurd naar uw account.

Als je eenmaal klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, zou het goed moeten zijn om je Instagram-account weer te gaan gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen Instagram klantenservice Telefoonnummer. Dan zullen de techneuten je zeker binnen de kortste keren voorzien van verdere betrouwbare instructies.