Heeft u hulp nodig bij de juiste stappen om een ​​onthouden Instagram-account op een computer te kunnen verwijderen? Nou, dan ben je zeker binnen de kortste keren daarmee wegwijs. En als je ook andere Instagram-vragen hebt, kun je zonder aarzelen direct bellen op het Instagram-klantenservicenummer. Dan helpt het meest efficiënte team je zo snel mogelijk met de beste oplossingen ooit.

Hieronder volgen de stappen om een ​​onthouden Instagram-account van uw computer te verwijderen:

 Ten eerste moet je op de site van Instagram je opties ‘Profielpictogram > Uitloggen’ selecteren.
 Hierna moet u de knop ‘Account verwijderen’ selecteren.
 En dan moet je de knop ‘Verwijderen’ selecteren om te bevestigen en dan keer je terug naar het inlogscherm.

OPMERKING: je moet weten dat het verwijderen van een account op de Instagram-website geen accounts verwijdert die zijn gekoppeld via de Instagram-app.

En als je een account uit de Instagram-app wilt verwijderen, kun je de onderstaande stappen volgen:

 U moet eerst overschakelen naar het Instagram-account dat u wilt verwijderen. En dan moet je naar je ‘Profiel’ gaan en je ‘Accountnaam’ selecteren en dan moet je het account kiezen dat je wilt verwijderen.
 Vervolgens moet u naar de pagina ‘Profiel’ gaan en vervolgens op ‘Menu’ (de drie regels) bovenaan het scherm tikken.
 Daarna moet u op de optie ‘Instellingen’ tikken.
 En dan moet je naar beneden scrollen en op de knop ‘Log je accountnaam uit’ tikken.
 Als laatste tikt u op de knop ‘Uitloggen’ om te bevestigen. Vervolgens schakelt u terug naar het standaardaccount en verschijnt het andere account niet meer in de app.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de hierboven gegeven stappen, zou het allemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u bellen Instagram servicenummer. De toegewijde technici zullen er onmiddellijk zijn om u te begeleiden met verdere benodigde oplossingen.