Nauwkeurige Stappen Om Op Instagram Te Posten Via Het Bureaublad

Heb je hulp nodig bij nauwkeurige stappen om op Instagram te posten via de desktop? Als dat zo is, dan zou je heel blij zijn, want je hebt zeker het perfecte moeras gevonden. Als u echter ook problemen heeft met andere gerelateerde problemen, kunt u zonder aarzelen een nummer bellen op het Instagram-klantenservicenummer. Dan zullen de meest efficiënte experts u absoluut relevante oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn om op Instagram te posten vanaf je bureaublad:

 Allereerst moet je beginnen met het openen van Instagram in een webbrowser en vervolgens moet je het ‘Plusteken +’ selecteren dat in de rechterbovenhoek staat.

 Nadat u dit gedaan heeft, moet u in het gedeelte ‘Nieuw bericht maken’ ofwel over uw foto’s en video’s slepen of u kunt gewoon op de optie ‘Selecteren op computer’ klikken om uw media te kiezen.

 U moet nu de afbeelding naar wens bijsnijden en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.

 En dan moet je een filter toevoegen als je dat wilt en opnieuw op ‘Volgende’ klikken.

 En nu kun je doorgaan en een bijschrift toevoegen, mensen taggen, als je wilt, en ook op de knop ‘Delen’ klikken. Waarna je je Instagram-post hebt gemaakt.

OPMERKING: U moet ook weten dat er minder opties zijn wanneer u vanaf de desktop op Instagram post, bijvoorbeeld wanneer u de knop voor opmerkingen kunt uitschakelen, maar u kunt de post niet delen op Facebook of het aantal likes en weergaven verbergen.

OPMERKING: Als het belangrijk voor je is om Instagram-berichten in te plannen zodat ze op bepaalde tijden ‘Live’ gaan, dan moet je weten dat de functie ‘Later’ het proberen waard is vanwege de eenvoudige interface voor agendaplanning, bulkupload en handige labeling om helpen uw media georganiseerd te houden.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u allemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u onmiddellijk contact opnemen met het Instagram Klantenservice nederland. En dan zal het team van technici ervoor zorgen dat u met verdere passende oplossingen wordt begeleid.