Nauwkeurige Stappen Om Een ​​Nieuwe Groepschat Op Instagram Te Maken

Ben je op zoek naar de beste begeleiding om een ​​nieuwe groepschat op Instagram te kunnen maken? Dan zou je ontzettend blij zijn dat je deze blog gevonden hebt, want hier word je binnen de kortste keren geholpen met het nodige. Maar als u andere vragen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken; je hoeft alleen maar te bellen op het Instagram-klantenservicenummer. En dan zullen de meest ervaren experts u zo snel mogelijk de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen voor het maken van een nieuwe groepschat op Instagram; je moet gewoon zorgvuldig volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet je de Instagram-app starten op je Android- of iOS-apparaat.
  • Vervolgens moet je op het pictogram ‘Direct Message’ tikken, je ziet het in de rechterbovenhoek van je scherm
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je op het pictogram ‘Groep maken’ tikken dat zich in de rechterbovenhoek van je scherm bevindt (houd er rekening mee dat dit vroeger een pluspictogram was en nu lijkt het op een pen en papier ).
  • Je moet nu naar de lijst ‘Voorgesteld’ met mensen kijken en dan moet je ook op de cirkels naast hun naam tikken om ze toe te voegen.
  • En nu kun je als alternatief op de balk ‘Zoeken’ tikken en ook de namen typen van mensen die je wilt toevoegen, het is helemaal aan jou.
  • En als je de mensen op de een of andere manier hebt toegevoegd, hoef je alleen maar op de optie ‘Chat’ in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken.
  • Eindelijk wordt de groep pas gemaakt nadat u het eerste bericht hebt verzonden. U kunt nu doorgaan en de groep een naam geven en andere mensen zullen op de hoogte worden gesteld van de berichten en het bestaan ​​van de groep.

Als u klaar bent met het doorlopen van de hierboven gegeven stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Als u echter problemen ondervindt, kunt u gerust contact opnemen met Instagram. De technici helpen u direct met de benodigde oplossingen.