Hoe Start Ik Een Messenger Chat Room Op Instagram?

Ben je op zoek naar passende oplossingen om een ​​Messenger Chatroom op Instagram te kunnen starten? Als dat zo is, zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk op de perfecte plek bent aangekomen. En als je ook andere vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met het Instagram Klantenservice Telefoonnummer. En dan zullen de hoog opgeleide en toegewijde experts u in een mum van tijd van het nodige voorzien.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat je een Facebook-account nodig hebt om een ​​Messenger Room op Instagram te kunnen starten.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Messenger Chat Room op Instagram te starten; je moet de instructies volgen om het goed te doen:

  1. Nu moet je allereerst Instagram op je mobiele apparaat openen en vervolgens op het pictogram ‘Messenger’ rechtsboven tikken.
  2. Hierna moet je op ‘Kamers’ tikken.
  3. En dan moet je ook op de knop ‘Kamer maken’ tikken.
  4. Vervolgens ziet u een bericht dat u uitlegt over het maken van deze ‘Kamer’ direct onder uw Facebook-profiel. Om verder te gaan, hoeft u alleen maar op de knop ‘Kamer maken als (uw naam)’ te tikken.
  5. Je moet nu op de knop ‘Verzenden’ tikken naast alle Instagram- of Facebook-vrienden waarvan je de link wilt ontvangen of je kunt naar een vriend zoeken. En dan moet je op de optie ‘Link delen’ tikken om de link ‘Kamer’ te e-mailen of sms’en naar iemand die niet op Instagram of Facebook zit.
  6. Eindelijk, als je de link naar je deelnemers hebt gestuurd, kun je op de knop ‘Join Room on Messenger’ tikken. Daarna wordt u naar uw Messenger-kamer gebracht waar u wacht op uw videochatontvangers.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn met de stappen en klaar moeten zijn om hetzelfde te beheren. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact Instagram Nummer. De technici zijn direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.