Ben je op zoek naar betrouwbare stappen om video’s op Instagram in te sluiten via internet? Welnu, dan moet u weten dat dit het beste voor u is om aan de slag te gaan. En als je ook nog andere gerelateerde problemen hebt, kun je op elk gewenst moment contact opnemen met het Instagram-klantenservicenummer. Dan helpt het in aanmerking komende team van experts binnen de kortste keren met de benodigde oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om video’s op Instagram in te sluiten via internet; je hoeft alleen maar de instructies op te volgen om het goed te doen:

 U moet eerst beginnen met het vinden van het bericht dat u wilt insluiten en vervolgens op de ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek tikken.

 Vervolgens moet u op de knop ‘Kopieer link’ in het pop-upmenu tikken.

 En dan moet je de link in een e-mail plakken en naar jezelf sturen.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je de email op je desktop of laptopcomputer openen en vervolgens moet je de URL kopiëren en in een webbrowser plakken om naar Instagram.com te gaan.

 Je moet nu de ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van de Instagram-postpagina selecteren.

 En nu moet je naar de optie ‘Insluiten’ gaan.

 Dan moet je ook de knop ‘Insluitcode kopiëren’ selecteren.

OPMERKING: als u het bijschrift wilt opnemen om op de webpagina te verschijnen, hoeft u alleen het ‘Inclusief bijschriftvak’ aangevinkt te laten.
 Ten slotte hoef je alleen maar naar je website te gaan en de gekopieerde Instagram-insluitcode op de juiste locatie te plakken, en dan moet je de wijzigingen dienovereenkomstig opslaan en publiceren.

Als je klaar bent met het goed doorlopen van de bovenstaande stappen, zou je er goed aan moeten doen om de volgende keer hetzelfde alleen te doen. Mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan kun je zonder twijfel contact opnemen met bellen Instagram Klantenservice. En de technici zijn er meteen om u verder te begeleiden met de meest geschikte oplossingen.