Wil je video’s kunnen embedden op je Instagram account en kijk je daarom uit naar een aantal betrouwbare stappen? Welnu, in deze blog wordt u zeker binnen de kortste keren geholpen met de handigste stappen. Als u echter ook andere gerelateerde Instagram problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks bellen op het Instagram klantenservice nummer. Dan zullen de efficiënte en opgeleide experts u de benodigde oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn om video’s in je Instagram-account in te sluiten met behulp van de webbrowser:

 Allereerst moet je het bericht vinden dat je wilt insluiten. En dan moet je op het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek tikken.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de knop ‘Link kopiëren’ in het pop-upmenu tikken.

 En nu moet je de link in een email plakken en vervolgens naar jezelf sturen.

 Vervolgens moet u de email op uw desktop of laptopcomputer openen en vervolgens moet u de URL kopiëren en in een webbrowser plakken om naar Instagram te gaan.

 Je moet nu het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van de pagina van het Instagram bericht selecteren.

 Dan moet je ook naar de optie ‘Insluiten’ gaan.

 U moet nu de knop ‘Insluitcode kopiëren’ selecteren.


OPMERKING: En als u nu het bijschrift wilt opnemen om op de webpagina te verschijnen, moet u het vakje ‘Onderschrift opnemen’ aangevinkt laten.

 Eindelijk moet je naar je website of blog gaan en de gekopieerde Instagram insluitcode op de juiste locatie plakken. Hierna moet u de gemaakte wijzigingen opslaan en publiceren.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces zoals aangegeven, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zonder problemen af ​​te handelen. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u gerust contact opnemen met het Bellen Instagram klantenservice. En dan staan ​​de technici meteen voor u klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.