Hoe Sluit Ik Video’s In Op Een Instagram Account?

Wil je video’s kunnen embedden op je Instagram account en kijk je daarom uit naar een aantal betrouwbare stappen? Welnu, in deze blog wordt u zeker binnen de kortste keren geholpen met de handigste stappen. Als u echter ook andere gerelateerde Instagram problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks bellen op het Instagram klantenservice nummer. Dan zullen de efficiënte en opgeleide experts u de benodigde oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn om video’s in je Instagram-account in te sluiten met behulp van de webbrowser:

 Allereerst moet je het bericht vinden dat je wilt insluiten. En dan moet je op het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek tikken.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de knop ‘Link kopiëren’ in het pop-upmenu tikken.

 En nu moet je de link in een email plakken en vervolgens naar jezelf sturen.

 Vervolgens moet u de email op uw desktop of laptopcomputer openen en vervolgens moet u de URL kopiëren en in een webbrowser plakken om naar Instagram te gaan.

 Je moet nu het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van de pagina van het Instagram bericht selecteren.

 Dan moet je ook naar de optie ‘Insluiten’ gaan.

 U moet nu de knop ‘Insluitcode kopiëren’ selecteren.


OPMERKING: En als u nu het bijschrift wilt opnemen om op de webpagina te verschijnen, moet u het vakje ‘Onderschrift opnemen’ aangevinkt laten.

 Eindelijk moet je naar je website of blog gaan en de gekopieerde Instagram insluitcode op de juiste locatie plakken. Hierna moet u de gemaakte wijzigingen opslaan en publiceren.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces zoals aangegeven, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zonder problemen af ​​te handelen. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u gerust contact opnemen met het Bellen Instagram klantenservice. En dan staan ​​de technici meteen voor u klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.