o wil je weten hoe je het wachtwoord van je Instagram-account opnieuw instelt? Dan word je in deze blog geholpen met de meest betrouwbare oplossingen. Maar als u ook andere zorgen heeft, moet u het nummer van de Instagram Helpdesk bellen. En de in aanmerking komende experts zullen u zo snel mogelijk de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om het wachtwoord van je Instagram-account opnieuw in te stellen;

  • Ten eerste ziet u op de voorpagina een optie om in te loggen; het is onderaan de optie om in te loggen. U hoeft alleen maar door te gaan en ‘Inloggen’.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren.
  • En dan heb je de mogelijkheid om je e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam in te voeren om aan de slag te gaan. U moet ook wat u kiest in het lege veld invoeren en vervolgens moet u de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ selecteren.
  • Zodra u uw gegevens hebt ingevoerd, laat een pop-up u weten dat u het e-mailadres of telefoonnummer dat aan uw account is gekoppeld, moet controleren op een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. U ontvangt dan ofwel een sms ofwel een e-mail met een link.
  • U moet nu navigeren naar waar uw link zich bevindt zodra u deze hebt ontvangen, moet u deze openen.
  • Vul dan in het veld ‘Nieuw wachtwoord’ een nieuw wachtwoord in. Waarna Instagram je zal vragen om het nieuwe wachtwoord te bevestigen in het veld ‘Nieuw wachtwoordbevestiging’. En selecteer vervolgens de knop ‘Wachtwoord opnieuw instellen’.
  • Instagram stuurt je nu een sms, indien van toepassing, samen met een resetcode. En dan moet u de code invoeren in het vak ‘Beveiligingscode’.
  • Eindelijk, als de code die u hebt ingevoerd correct is, is uw wachtwoordwijziging succesvol en wordt u doorgestuurd naar uw Instagram-account.

Als u klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u in staat moeten zijn om toegang te krijgen tot de benodigde dienovereenkomstig. En als u een probleem tegenkomt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Instagram Klantenservice nummer. Dan begeleiden de efficiënte monteurs u direct met verdere oplossingen.