Hoe Plaats Ik Rechtstreeks Op Instagram Via Een Desktop?

Ben je op zoek naar de meest geschikte oplossingen om direct vanaf je desktop op Instagram te kunnen posten? Nou, dan zou je blij moeten zijn dat je zeker het perfecte platform hebt bereikt. En als je ook hulp nodig hebt met andere gerelateerde Instagram-vragen, hoef je je geen zorgen te maken; je hoeft alleen maar te bellen op het Instagram klantenservice nummer. En dan zullen de ervaren experts u zo snel mogelijk de best passende oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om op uw Instagram-pagina te posten met behulp van de desktop; je moet gewoon de instructies volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

• Allereerst moet je Instagram openen met een webbrowser, daarna moet je het ‘Plusteken +’ selecteren in de rechterbovenhoek.
• En dan in het scherm ‘Nieuw bericht maken’, moet je ofwel over je foto’s en video’s slepen of je kunt op de optie ‘Selecteren vanaf computer’ klikken om je media te kiezen.
• U moet de afbeelding ook naar wens bijsnijden en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
• Hierna moet u desgewenst een filter toevoegen en vervolgens nogmaals op de knop ‘Volgende’ klikken.
• Eindelijk moet je een bijschrift toevoegen, mensen taggen, als je wilt, en dan moet je op de knop ‘Delen’ klikken. Je zou nu goed moeten zijn om te gaan, je hebt eindelijk je Instagram-bericht gemaakt.

OPMERKING: u moet ook weten dat er minder opties zijn wanneer u vanaf de desktop op Instagram post, zoals, hoewel u opmerkingen kunt uitschakelen, u de post niet op Facebook mag delen of het aantal likes en weergaven niet mag verbergen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovengenoemde stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met het Instagram service nummer. Dan zullen de technici u dienovereenkomstig begeleiden met verdere benodigde oplossingen. En u kunt er zeker van zijn dat u geen spijt zult krijgen van uw beslissing, aangezien het team zich inzet om volledig bevredigende resultaten te leveren.