Wil je kunnen navigeren naar het gedeelte ‘Feed’ op Instagram? Als dat zo is, dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt. En hier vindt u alleen betrouwbare en nuttige oplossingen. Maar als je ook hulp nodig hebt met een aantal andere gerelateerde vragen, kun je op elk gewenst moment het Instagram klantenservice nummer bellen. Dan zullen de meest efficiënte experts u de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om met de procedure aan de slag te gaan en naar het gedeelte ‘Feed’ op uw Instagram-account te gaan:

  1. Allereerst, wanneer je Instagram begint te openen, kom je automatisch op je ‘Home’-pagina, dit wordt aangegeven door een huispictogram in het onderste menu. U moet weten dat uw ‘Home’-pagina ook uw Instagram-vergoeding wordt genoemd. En het wordt gezien waar je berichten van mensen en de accounts die je volgt, ziet en er doorheen bladert.
  2. En nu moet je in het onderste menu op de knop ‘Verkennen’ tikken om naar de pagina ‘Verkennen’ te gaan. En dan zal Instagram je accounts presenteren die je misschien leuk vindt.
  3. En dan moet je in het onderste menu op ‘Reels’ tikken om korte vermakelijke en trending video’s te zien.
  4. Daarna moet u op het pictogram ‘Direct bericht’ tikken. Het lijkt op het Facebook Messenger-pictogram om een ​​geschiedenis van uw directe berichtenactiviteit te kunnen zien. En dan moet je op de optie ‘Opstellen’ tikken. Het lijkt net een pen en een pad om een ​​nieuw bericht te starten en nu hoef je alleen maar een ontvanger te selecteren en vervolgens op de knop ‘Chatten’ te tikken.

OPMERKING: je moet weten dat je op een van de ronde miniatuurpictogrammen van je ‘profielfoto’s van een vriend’ kunt tikken en dan gewoon bovenaan je ‘Home-feed’ om hun Instagram-verhaal te kunnen zien.

Als je eenmaal klaar bent met het bovenstaande proces, zou je helemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot het nodige. Als u echter een probleem tegenkomt, moet u Contact Instagram Telefoonnummer. En de technici zullen in een mum van tijd beschikbaar zijn om u dienovereenkomstig te begeleiden.