Een van de meest gestelde vragen over Instagram is “hoe kan men een account & gebruikersnaam aanmaken? Instagram wordt tot nu toe beschouwd als de meest gebruikte sociale netwerkapplicatie en website en Instagram Klantenservice Bellen verklaarde dat er momenteel meer dan een miljard actieve gebruikers zijn en we denken dat u misschien deel wilt uitmaken van ook dit gezin. Het maken van een Instagram-account is een vrij gemakkelijke taak, iedereen kan het zonder problemen uitvoeren.

Om je te helpen bij deze hele procedure heeft Instagram Helpdesk Nederland een aantal essentiële stappen gegeven die je zou kunnen overwegen bij het aanmaken van een account en een gebruikersnaam.

  • Het eerste dat u moet weten, is dat de Instagram-applicatie beschikbaar is in zowel het belangrijkste besturingssysteem, d.w.z. iOS en Android
  • Download de officiële app uit de App Store (iOS) of Google Play Store (Android)
  • Zodra het downloaden en installeren is voltooid, opent u de app door erop te tikken
  • Tik op Aanmelden met e-mailadres of telefoonnummer en voer vervolgens uw e-mailadres of telefoonnummer in.
  • Tik op volgende, u kunt ook op Aanmelden met Facebook tikken om u aan te melden met uw Facebook-account
  • Als u zich registreert met uw e-mailadres of telefoonnummer, maakt u een gebruikersnaam en wachtwoord aan, vult u uw profielgegevens in en tikt u op gereed.
  • Als u zich registreert met uw Facebook, wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw Facebook-account als u momenteel bent uitgelogd.

We hopen dat u deze stappen tegelijkertijd zeer nuttig en zeer uitgebreid zult vinden. We hopen dat je geen problemen in je account zult vinden, maar als je dat wel doet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op onze officiële website en zoek naar ondersteuning op bellen Instagram Helpdesk Nummer, misschien is er een oplossing voor uw probleem.