Hoe Krijg Ik Toegang Tot De Inbox Voor Directe Berichten Op Instagram?

Wil je leren hoe je toegang krijgt tot de inbox voor directe berichten in je Instagram-account? Dan word je in deze blog zeker meteen geholpen. En als je ook andere Instagram-vragen hebt, kun je het Instagram klantenservice nummer bellen. De getalenteerde experts helpen je in een mum van tijd met de hoogste stappen.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de inbox voor directe berichten op de Instagram-app:

  • Allereerst moet je de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat openen. En dan moet u zich aanmelden bij uw account of u kunt indien nodig overschakelen naar het juiste account.
  • Vervolgens moet u op het pictogram ‘Messenger’ tikken. U moet weten dat uw inbox-berichten van de meest naar de minst recente worden weergegeven. En de ‘Ongelezen’ berichten hebben een blauwe stip.
  • U moet nu op een bericht tikken om de gespreksreeks te openen en vervolgens het tekstveld en de mediaknoppen onderaan gebruiken om een ​​antwoord te verzenden.
  • En om nu een bericht met een foto of video te kunnen beantwoorden, moet je op het ‘Camera’-pictogram in het berichtvenster tikken. Nadat je dit hebt gedaan, wordt een camera-interface geopend met opties. Vervolgens moet je een foto of video maken en op de knop ‘Verzenden’ tikken. Vervolgens moet je ook op de knop ‘Verzenden naar anderen’ tikken om de foto of video naar andere contacten op Instagram te verzenden.
  • Tot slot, als u zich afvraagt ​​of uw ontvanger uw bericht heeft gezien, dan houdt het berichtenscherm u op de hoogte. U ziet een berichtstatus op het inboxscherm, dit zal ook aangeven wanneer het is gezien of verzonden als het nog niet is geopend.

OPMERKING: Als u nu Instagram-berichten ontvangt van iemand die u niet volgt, en als een verzoek wordt weergegeven, kunt u antwoorden zonder de andere gebruiker te hoeven volgen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de stappen, kunt u op elk moment hetzelfde doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met Instagram servicenummer. De technici zijn direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.