Ben je op zoek naar goede en geschikte oplossingen om toegang te krijgen tot ‘Collecties’ op je Instagram-account? Dan zal het fijn zijn te weten dat je precies de juiste blog hebt gevonden, en hier wordt je dienovereenkomstig geholpen met het nodige. Maar als je ook andere vragen hebt, kun je op elk moment eenvoudig het Instagram-klantenservicenummer bellen. En de zeer bekwame experts zullen u de beste oplossingen ooit bieden.

Hieronder volgen de stappen om uw afbeeldingen op te slaan in collecties op Instagram; je moet gewoon de instructies volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst, wanneer je een Instagram-bericht bekijkt dat je wilt opslaan, en dan moet je op het ‘Bladwijzer’-pictogram tikken dat zich onder de foto of video bevindt.
  • Nadat je dit hebt gedaan, wordt het bericht onmiddellijk opgeslagen in je standaard ‘Alle berichten’ Instagram-verzameling zonder dat andere actie nodig is. En als je naar een andere collectie wilt posten, tik dan op de optie ‘Opslaan in collectie’ wanneer deze onderaan het bericht verschijnt.
  • Als u echter nog nooit eerder een verzameling hebt gemaakt, wordt u gevraagd dit te doen. En dan moet je het een naam geven en de knop ‘Gereed’ selecteren.
  • En als u nu eerder collecties hebt gemaakt, verschijnt er een andere pop-up. Tik nu op de collectie waarvan je je bericht wilt opslaan en tik op het ‘Plusteken +’ om een ​​nieuwe collectie te maken.

OPMERKING: En zelfs als je een Instagram-video of -foto opslaat in een aangepaste verzameling, is deze nog steeds zichtbaar in de categorie ‘Alle verzamelingen’.

OPMERKING: je moet ook weten dat niemand je opgeslagen Instagram-berichten kan zien en dat je collecties ook alleen door jou kunnen worden bekeken.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u tevreden moeten zijn en klaar om hetzelfde helemaal zelf te beheren. En als u problemen tegenkomt, moet u contact opnemen met Instagram Nummer. Dan begeleiden de technici u in een oogwenk met verdere betrouwbare oplossingen.