Probeer je de activiteitsstatus van je Instagram-account uit te schakelen, maar lukt dit niet? En als dat zo is, dan ben je precies waar je moet zijn. Maar als u andere vragen heeft, hoeft u alleen maar meteen het Instagram-klantenservicenummer te bellen. En de ervaren experts staan ​​voor u klaar om u te helpen met passende oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om je Instagram-activiteitsstatus uit te schakelen met een Android of iPhone:

  • Allereerst moet je op het persoonspictogram of op je profielfoto rechtsonder tikken om naar je Instagram-profiel te gaan.
  • En dan zou je op de drie horizontale lijnen moeten tikken, je ziet het in de rechterbovenhoek van de pagina, en dan moet je op het tandwiel Instellingen tikken.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je ook op de optie ‘Privacy’ en ook op de ‘Activiteitsstatus’ tikken.
  • Ten slotte moet u op de schakelaar naast ‘Activiteitsstatus weergeven’ tikken om uw activiteitsstatus uit te schakelen.

De volgende stappen zijn bedoeld als je ernaar uitkijkt om de activiteitsstatus uit te schakelen vanuit een mobiele browser:

  • Je moet eerst op je profielfoto tikken; het staat rechtsonder op de pagina om naar je profiel te gaan.
  • En nu moet je linksboven op het tandwiel Instellingen tikken.
  • Daarna moet u op de optie ‘Privacy en beveiliging’ tikken en vervolgens moet u ook tikken om het selectievakje naast ‘Activiteitsstatus weergeven’ uit te schakelen

Opmerking: u moet weten dat wanneer u ervoor kiest om de activiteitsstatus uit te schakelen, u ook anderen niet kunt zien.

U zou nu de stappen moeten hebben gevolgd en we hopen dat u het nodige gedaan kunt krijgen zoals gewenst. Als u echter problemen ondervindt, moet u onmiddellijk Contact Instagram Klantenservice Telefoonnummer. Vervolgens zullen de technici u verdere instructies en begeleiding geven.