Hoe Je Video’s Op Instagram Stopt Met Automatisch Afspelen?

Een van de belangrijkste functies van Instagram, het automatisch afspelen van video’s, is een blijvertje. Je ziet uitstekende foto’s van verschillende personen terwijl je door je Instagram-feed bladert, maar dan begint een video vanzelf te spelen. Een van de oorzaken van het overmatige datagebruik van Instagram is het automatisch afspelen van video’s. Je kon de instellingen voor automatisch afspelen van Instagram-video’s niet uitschakelen toen het voor het eerst werd gelanceerd, en je zult dit waarschijnlijk nu niet kunnen doen. Er is echter een corrigerende maatregel om de taak uit te voeren die helpt bij het uitschakelen van de optie voor automatisch afspelen van Instagram-video’s?

Als het automatisch afspelen van video’s op Instagram je hoofdpijn bezorgt, zijn er een paar opties. Misschien wilt u automatisch afspelen uitschakelen omdat het veel mobiele data verbruikt, uw batterij verspilt of het geheugen van uw telefoon verstopt. Dit bericht helpt je om te voorkomen dat video’s op Instagram om welke reden dan ook automatisch worden afgespeeld. U kunt hulp krijgen van het klantenserviceteam via Instagram Neem contact op met Telefoonnummer om de oefening te kennen die u kan helpen bij het beperken van de auto-play-optie,

HOE DE AUTO-PLAY-FUNCTIE VAN DE INSTAGRAM APP UIT TE SCHAKELEN?

Je hebt ongetwijfeld pech als je het automatisch afspelen van video’s op de officiële Instagram-app volledig wilt uitschakelen. Hoewel Instagram zo’n functie niet heeft, kun je gegevens opslaan door Data Saver in te schakelen in de instellingen van de app. Hoewel de tekst onder de Data Saver beweert: “Wanneer Data Saver is ingeschakeld, worden video’s niet van tevoren geladen om u te helpen minder gegevens te verbruiken, wat u uiteindelijk helpt bij het beperken van de optie voor automatisch afspelen.

U kunt de Data Saver-functie gebruiken als u gegevens wilt besparen terwijl de video’s automatisch worden afgespeeld. Je kunt naar de tweede oplossing in dit bericht gaan als je de rest van dit essay niet wilt lezen.

ALS U DE OPTIE GEGEVENSBESPARING WILT GEBRUIKEN, VOLG DE ONDERSTAANDE STAPPEN.

Instagram-gegevensbesparing: hoe schakel je het in?

  1. Open je Instagram-account.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op je profielfoto.
  3. Selectie van mobiele gegevens
  4. Schakel Gegevensbesparing in en zorg ervoor dat “Media met hoge resolutie” is ingesteld op alleen wifi

Als Databesparing is ingeschakeld, worden video’s op de Instagram-feed standaard gedempt. Om een ​​video te dempen of het dempen op te heffen, tik je erop. Terwijl je de stream leest, onthoudt Instagram je vorige activiteit.

CONCLUSIE
Je kunt de bovengenoemde methode gebruiken om de optie voor automatisch afspelen van video op je Instagram-account te stoppen, maar als je het moeilijk vindt om dit te doen, neem dan contact op met Instagram Klantenservice Nederland om hulp te krijgen bij het oplossen van het probleem.