Wil je leren hoe je de mute-functie op Instagram gebruikt? Dan moet je weten dat je zeker op de perfecte plek bent gekomen. En als je ook andere zorgen hebt, kun je op elk moment direct een nummer bellen op het Instagram klantenservice nummer. De hoogopgeleide experts zorgen dan direct voor passende oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om de berichten en verhalen van gebruikers van de functie Dempen op Instagram te gebruiken:

  • Eerst moet je inloggen op Instagram en dan moet je naar de Instagram-pagina van de gebruiker gaan. Vervolgens moet u de balk ‘Zoeken’ selecteren en hun naam invoeren in de ‘Zoekbalk’.
  • Daarna moet je op hun Instagram ‘Volgen’ selecteren onder hun profielafbeelding.
  • U moet nu de optie ‘Mute’ selecteren.
  • Je kunt berichten dempen door de schakelaar ‘Berichten’ op AAN te zetten. En om verhalen te dempen door de Verhalen-schakelaar aan te zetten.

Vervolgens wordt de profielafbeelding van de gebruiker een beetje transparant en worden hun verhalen net aan het einde van de feed weergegeven.

OPMERKING: Als u wilt, kunt u een gebruiker nu ook rechtstreeks vanuit uw feed dempen. En om een ​​gebruiker uit je feed te dempen, moet je op de drie stippen naast hun naam tikken> Dempen> Berichten dempen of berichten en verhaal dempen.

En als u de berichten of verhalen van een gebruiker wilt dempen, moet u de genoemde stappen volgen;

  • Je moet beginnen met het navigeren naar de Instagram-pagina van de gedempte gebruiker.
  • En dan moet je op ‘Volgen’ tikken onder hun profielafbeelding.
  • Je moet nu op de knop ‘Mute’ tikken.
  • Daarna kun je gemakkelijk posten door de schakelaar ‘Berichten’ uit te zetten. En dan kun je het dempen van verhalen weer opheffen door de Verhalen-schakelaar uit te zetten.

Wanneer u klaar bent met het hierboven gegeven proces, zou u hetzelfde op elk moment moeten kunnen afhandelen. Maar als u een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met Instagram Nederland. Dan helpen de ijverige technici u met verdere passende oplossingen.