Hoe Filters Toepassen Op Video’s En Foto’s Op Instagram?

Ben je op zoek naar goede en betrouwbare oplossingen om filters toe te passen op video’s en foto’s op je Instagram? Als dat zo is, dan zul je heel blij zijn dat je eindelijk de juiste plek hebt gevonden. En hier in deze blog word je in no-time geholpen met de meest geschikte stappen. Maar als je ook andere gerelateerde Instagram-problemen hebt, kun je op elk gewenst moment contact opnemen met het Instagram klantenservice nummer. En dan zullen de hoogopgeleide en efficiënte experts er zijn om u de beste oplossingen ooit te bieden.

Nadat u een foto of video heeft gemaakt of geüpload, kunt u deze eenvoudig bewerken door de filters toe te passen. Hieronder volgen de stappen om filters toe te passen op video’s en foto’s op Instagram met behulp van de Instagram-app voor Android en iPhone.

  • Allereerst moet u op de knop ‘Volgende’ tikken en vervolgens op het filter tikken dat u wilt toepassen.
  • Hierna moet u opnieuw op het filter tikken als u de filtersterkte links of rechts wilt aanpassen met behulp van de schuifregelaar. En dan moet u op de knop ‘Gereed’ tikken om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.
  • Je moet nu op de knop ‘Volgende’ voor (iPhone) of de ‘Pijl’-tekens voor (Android) tikken om een ​​bijschrift en locatie toe te voegen.
  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar op de ‘Delen’-knop voor (iPhone) of de ‘Tick’-tekens voor (Android) te tikken.

OPMERKING: En nu kunt u ook de volgorde van uw filters wijzigen door een filter onderaan het scherm ingedrukt te houden en vervolgens naar de gewenste positie te slepen.

Als u klaar bent met het hierboven verstrekte proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. En als u andere gerelateerde problemen ondervindt, kunt u altijd zonder aarzelen contact opnemen met het Instagram. Dan begeleiden de technici u direct met de benodigde oplossingen.