Hoe En Waarom Moet Ik Instagram Gidsen Gebruiken?

Instagram Guides is waarschijnlijk het meest recente onderdeel dat door de applicatie wordt gepresenteerd. Het is misschien aan je radar ontsnapt met Instagram Live, Shops, Reels, een herwerkt startscherm en een groot aantal verschillende elementen gepresenteerd in 2020.

Gelukkig is het ondubbelzinnig om dingen op je radar te zetten waar Instagram gidsen voor zijn. Om eerlijk te zijn over Instagram advertentietips en updates, heeft Hootsuite daar vanaf nu een assistent voor.

Als je hier bent om meer te weten te komen over gidsen, hebben we daar een assistent voor, ook alleen bij het ontwerpen van blogs. Zoek uit hoe u Instagram-gidsen kunt maken, hoe u ze kunt betrekken bij uw bedrijf, en dat is slechts het topje van de ijsberg.

Wat zijn Instagram gidsen?

Instagram gidsen zijn een combinatie van Instagram draaimolens en blogberichten. Ze kunnen worden gemaakt met behulp van vooraf gedistribueerde berichten, spots of itemposts uit het record van de maker of openbare registers. Elke gids bevat een omslagfoto, titel, presentatie en discretionaire afbeeldingen voor secties.

De onderliggende motivatie voor Guides was reizen. Hoe dan ook, met de algemene reisboycots, koos Instagram ervoor om het element in mei 2020 te verzenden met een welzijnsonderwerp. In november breidde Instagram het element uit voor alle klanten en punten.

Eenmaal gemaakt, verschijnen Guides op een toegewijd tabblad op het profiel van een persoon of afwisselend een merk en kunnen ze worden gebruikt in Stories of directe berichten. Secties kunnen worden gewijzigd, toegevoegd of verwijderd zoals de eigenaar van de platenspeler dat wil.

Waarom zou je Instagram gidsen moeten gaan gebruiken?

• Foto van Instagram:-Eerste organisatie levert problemen op voor enkele middelenmakers. Ze spoorden manieren op om Verhalen, IGTV te gebruiken en spanden inscripties uit om hun inhoud te geven, maar het was niet hetzelfde als een blog of Facebook bericht.

Gidsen lossen het volgende op: – Een deel van dit probleem wordt opgelost door een methode te geven voor het introduceren van inhoud met een lange structuur. U kunt berichten met een typisch onderwerp orkestreren en ordenen, met behulp van gidsen en de bijbehorende cadeaus op deelgegevens en tips.

• Inhoud hergebruiken:-Dit is een buitengewone benadering om uw huidige stof opnieuw te gebruiken. Die foto van pasta die je lang geleden tijdens je excursie in Italië hebt gedeeld, kan nu belangrijk zijn voor Gids voor internationale recepten om thuis te maken of voor must-see plekken om te bezoeken tijdens je volgende vakantie.

• Houd bezoekers op uw pagina:-Een voordeel van inhoud met een lange structuur is de manier waarop het gasten aanspoort om naar uw pagina te kijken. Ze zijn gemotiveerd om uw stof te zien, zodat ze zich bewust worden van en communiceren met uw afbeelding en items.

• Positioneer uzelf als een expert: Gidsen bieden u de kans om uw klanten te laten zien hoe ze uw items en administraties kunnen gebruiken. Een gids voor het verzorgen van handgemaakte sieraden verandert in een plek om de hoogwaardige polsbandjes die u verkoopt te presenteren. Een gids die aangeeft hoe u actief kunt blijven als u een bureaubaan heeft, geeft u een methode om een ​​deel van uw welzijnsinformatie te delen.

• Feature Products:-Als je een Instagram Store hebt, geven Guides je een intrigerend reclameapparaat. U kunt cadeaugidsen maken voor verschillende evenementen en direct verbinding maken met de artikelen die in uw winkel kunnen worden gekocht. Dit kan uw transformatiesnelheid verhogen, omdat de klant niet een buitensporig aantal extra stappen hoeft te zetten om uw items te vinden.

• Vergroot uw bereik: Instagram gidsen bieden ook een techniek om uw indruk en bereik uit te breiden en klanten kunnen zoeken naar expliciete trefwoorden in plaats van alleen maar hashtags, wat het voor hen eenvoudiger kan maken om het als uw substantie te zien. Aangezien gidsen deelbaar zijn, kunt u functionele inhoud geven die anderen aan hun bedrijfssectoren moeten geven.

Wat te doen voor ondersteuning voor Instagram gidsen?

Soms, als je Instagram gidsen niet begrijpt, kun je contact opnemen met Instagrambellen of Bellen Instagram klantenservice voor je ondersteunings systeem.

Conclusie:-Na het lezen van deze blog zul je begrijpen hoe je InstagramGuides gemakkelijk kunt gebruiken.