Hoe Een Persoon Blokkeren Met De Instagram App?

Wil je leren hoe je een persoon kunt blokkeren met de Instagram-app? Dan is dit precies de plek waar je aan de slag kunt. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Instagram-klantenservicenummer bellen. En de goed opgeleide en efficiënte experts zullen u voorzien van de meest bruikbare oplossingen.

Volg de gegeven stappen volgens de instructies om een ​​persoon te blokkeren met behulp van de Instagram-app:

 1. Allereerst moet je beginnen met het openen van de Instagram-app op je iOS- of Android-apparaat.
 2. Vervolgens moet u het profiel van het gebruikersaccount dat u wilt blokkeren, zoeken en laden.
 3. Tik vervolgens op het ‘Menu’ (de drie stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm.
 4. Je moet nu op de knop ‘Blokkeren’ tikken.
 5. En nu wordt in een bevestigingsvenster uitgelegd wat er gebeurt als u het account blokkeert. Je hoeft alleen maar op de optie ‘Blokkeren’ te tikken om door te gaan.
 6. Hierna zou u een bericht moeten zien dat het account is geblokkeerd. En dan moet je op de knop ‘Afwijzen’ tikken om het proces te voltooien.
 7. Om het account vervolgens te deblokkeren, moet u terugkeren naar de pagina en op de menuoptie tikken en ook de knop ‘Deblokkeren’ selecteren.

Als u een persoon wilt blokkeren die internet gebruikt, moet u deze stappen volgen:

 1. U moet eerst een browser openen en vervolgens naar de Instagram-site gaan en het profiel van de gebruiker die u wilt blokkeren, zoeken en laden.
 2. Nu moet je op ‘Menu’ tikken dat zich in de rechterbovenhoek bevindt.
 3. En dan moet je de optie ‘Blokkeer deze gebruiker’ selecteren in het pop-upmenu.
 4. U moet nu de knop ‘Blokkeren’ selecteren om te bevestigen.
 5. U moet ook ‘Afwijzen’ selecteren om het proces te voltooien.
 6. Ten slotte, om het account te deblokkeren, hoeft u alleen maar terug te gaan naar de pagina en ‘Deblokkeren’ te selecteren.

Als u klaar bent met het voltooien van het bovenstaande proces, zou het goed moeten zijn om hetzelfde aan te pakken. Maar als je problemen ondervindt, neem dan contact op met Instagram bellen nederland. En de technici zullen u in een mum van tijd helpen met verdere benodigde oplossingen.