Hoe een Instagram wachtwoord opnieuw instellen of wijzigen?

Wil je je Instagram-wachtwoord kunnen resetten of wijzigen? Nou, je zult blij zijn te weten dat je in deze blog meteen wordt geholpen. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft met betrekking tot Instagram wachtwoord herstellen, moet u het Instagram telefoonnummer bellen. Dan zijn de efficiënte experts direct beschikbaar om u de beste oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Instagram-wachtwoord te wijzigen of opnieuw in te stellen;

  • Ten eerste zou je op de voorpagina een optie moeten zien om ‘Aanmelden’ te zien, het zal onderaan zijn om ‘Inloggen’. En nu moet je inloggen op je account.
  • Daarna moet u de knop ‘Wachtwoord vergeten’ selecteren.
  • Je hebt ook de mogelijkheid om je e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam in te voeren om aan de slag te gaan. En dan moet u wat u maar wilt in het lege veld invoeren en vervolgens de optie ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ selecteren.
  • Wanneer u uw gegevens hebt ingevoerd, wordt u in een pop-upvenster geïnformeerd dat u het e-mailadres of nummer dat aan uw account is gekoppeld, moet controleren op een link om het wachtwoord opnieuw in te stellen. U ontvangt een sms of een e-mail met de link.
  • U moet nu navigeren naar waar uw link is en deze openen.
  • En dan moet u in het veld ‘Nieuw wachtwoord’ een nieuw wachtwoord invoeren. Hierna zal Instagram je vragen om het nieuwe wachtwoord te bevestigen in het veld ‘Nieuw wachtwoordbevestiging’. En dan hoeft u alleen maar ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ te selecteren.
  • En nu stuurt Instagram je sms, indien van toepassing, samen met een resetcode. U moet de code invoeren in het vak ‘Beveiligingscode’.
  • Eindelijk, als de code die u hebt ingevoerd correct is, moet uw wachtwoord met succes worden gewijzigd en wordt u doorgestuurd naar uw Instagram-account.

TIP: Houd er rekening mee dat u uw wachtwoord op een veilige plaats moet bewaren, zodat u het voor de toekomst kunt onthouden.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u weer toegang moeten kunnen krijgen tot uw account. En als u een probleem ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Instagram service nummer. Dan zorgen de technici ervoor dat u in een mum van tijd met verdere betrouwbare oplossingen wordt geholpen.