Ben je op zoek naar geschikte oplossingen om te leren hoe je Instagram-berichten kunt controleren met behulp van de app? Welnu, dan bent u zeker op de juiste plek aangekomen, en hier zult u geen spijt van krijgen. Als je echter hulp nodig hebt bij andere gerelateerde Instagram-problemen, kun je gerust contact opnemen met het Instagram klantenservice nummer. Dan zullen de hooggekwalificeerde en toegewijde experts u zo snel mogelijk van de beste oplossingen voorzien. En zij zullen ervoor zorgen dat al uw zorgen effectief worden opgelost.

De volgende instructies kunnen worden gevolgd voor zowel de Instagram iOS-app als de Instagram Android-app. Het enige dat u hoeft te doen, is zorgvuldig te werk te gaan om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet je de Instagram-app op je mobiele apparaat openen en vervolgens moet je inloggen op een van je accounts.
  • Vervolgens moet u op het pictogram ‘Profiel’ tikken.
  • En dan moet je ook op het pictogram ‘Menu’ tikken.
  • U moet ook de optie ‘Instellingen’ selecteren.
  • Daarna moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Aanmeldingen’ en ook op de knop ‘Account toevoegen’ tikken.
  • U moet nu de optie ‘Nieuw account aanmaken’ selecteren en vervolgens de gevraagde gegevens invullen.

Als je nu succesvol bent ingelogd op je nieuwe account, zal de Instagram-app er automatisch naar overschakelen. En u hoeft zich geen zorgen te maken, want u bent nog steeds aangemeld bij uw oorspronkelijke account.

OPMERKING: u moet ook weten dat als u de Instagram-app op meer dan één mobiel apparaat gebruikt, u uw accounts afzonderlijk aan elk apparaat moet toevoegen.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u in staat moeten zijn om hetzelfde helemaal zelf af te handelen. Maar als u problemen tegenkomt, hoeft u alleen maar meteen contact op te nemen met het Instagram nummer Nederland. En dan zullen de ijverige technici u binnen de kortst mogelijke tijd met verdere nuttige oplossingen begeleiden. Dan heb je zeker alle problemen opgelost, want het team zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent.