Hoe Bulksgewijs Berichten, Opmerkingen En Activiteiten op Instagram Verwijderen?

Wil je leren hoe je berichten, reacties en activiteiten op Instagram in bulk kunt verwijderen? Als dat zo is, moet je weten dat je eindelijk op de juiste blog bent beland. Maar als je ook andere gerelateerde problemen hebt, kun je contact opnemen met het Instagram klantenservice Nederland. En de hoogopgeleide experts zullen u in een mum van tijd helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om met het vereiste proces te beginnen:

 1. Allereerst moet je Instagram starten en vervolgens op je profielfoto tikken.
 2. Vervolgens moet u rechtsboven op het ‘Menu’ (het pictogram met drie lijnen) tikken.
 3. Nadat je dit hebt gedaan, moet je op de optie ‘Je activiteit’ tikken.
 4. Dan moet je ook op de optie ‘Foto’s en video’s’ tikken.
 5. Je moet nu de knop ‘Posts’ selecteren.

TIP: Als je wilt, kun je ook ‘Reels of Videos’ selecteren om de elementen in bulk te verwijderen.

 1. En dan moet je ook op ‘Selecteren’ tikken.
 2. Je moet nu de berichten selecteren die je wilt verwijderen.
 3. Daarna moet je onderaan op de knop ‘Verwijderen’ tikken.
 4. Tik nu nogmaals op de knop ‘Verwijderen’ om hetzelfde te bevestigen.
 5. Als u andere interacties in bulk wilt verwijderen, gaat u naar de pagina ‘Uw activiteit’ en selecteert u vervolgens de knop ‘Interacties’.
 6. Je moet ‘Opmerkingen’ selecteren om eerdere reacties in bulk te verwijderen, ‘Vind ik leuk’ om in tegenstelling tot berichten bulksgewijs te verwijderen of ‘Reacties op verhalen’ om reacties op verhalen in bulk te verwijderen.
 7. Eindelijk, bijvoorbeeld; om opmerkingen in bulk te verwijderen – u moet op de optie ‘Selecteren’ tikken, vervolgens op opmerkingen tikken die u wilt verwijderen en nu op de knop ‘Verwijderen’ tikken. Hierna moet u nogmaals op de knop ‘Verwijderen’ tikken om te bevestigen.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou het allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zelf te doen. Als u echter problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Instagram Bellen servicenummer. Dan zullen de efficiënte technici u onmiddellijk begeleiden naar andere topoplossingen.